Design Boekenkasten

Boekenkasten

We hebben een groot aanbod aan boekenkasten. Ben je opzoek naar een industriële boekenkast, een boekenkast met of zonder deurtjes, een design kast of een vintage boekenkast? Bij 4uDesigned hebben we ze allemaal! Veel van de boekenkasten zijn gemaakt van hout (zoals acacia, sheesham of mangohout) of een combinatie van hout en metaal. Maar ook vitrinekasten vind je terug in ons assortiment.

Een mooie boekenkast of wandkast is een sfeervolle toevoeging aan je interieur. Boekenkasten zijn een mooie toevoeging aan de woonkamer of werkkamer maar ook praktisch in bijvoorbeeld een kinderkamer of hal.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland, en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.