Bar elementen

Bar elementen

Bij 4uDesigned hebben we een uitgebreid assortiment barelementen. We hebben verschillende barkasten, drankkasten, bartafels en unieke bars met wijnrekken. De meeste kasten zijn gemaakt van sheesham of acacia hout. Dit geeft de drankkasten een klassieke uitstraling. Ook verkopen we unieke bars. We hebben bijvoorbeeld een bar gemaakt van een oude vrachtwagen maar ook bars gemaakt van fietsen en motoren. De meeste barelementen hebben een geïntegreerd wijnrek of drankrek waardoor je alle drank gemakkelijk en stijlvol kan opbergen.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland, en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.