Banken

Banken

Met een collectie van ruim 1000 verschillende stoelen en banken is er bij 4uDesigned voor iedereen wat wils. Ben je opzoek naar een strakke Scandinavische design eetkamerstoel, een vintage look fauteuil of een robuuste lederen bank? We hebben het allemaal! Ook is het bij ons mogelijk je eigen bank of sofa samen te stellen. Je kiest dan de bekleding en het formaat dat in jouw interieur past. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Stoelen en banken zijn een van de belangrijkste meubels in je interieur. Het kunnen echte eyecatchers zijn. Naast dat het er mooi uit moet zien is het natuurlijk ook heel belangrijk dat ze lekker zitten. Als je een mooie bank of stoel op de website hebt gezien kan je daarom altijd nog even langskomen in de showroom om deze uit te testen.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland vanaf €50,-, en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.