Accessoires

Accessoires

Bij 4uDesigned beschikken we over een uitgebreid assortiment accessoires. We hebben kaarsen en kandelaars, kussens en plaids, vazen en bloempotten, klokken en vloerkleden, handgemaakte kapstokken en nog veel meer!

Accessoires zijn een belangrijke toevoeging aan je interieur. Naast dat bijvoorbeeld een kapstok heel praktisch is en een vloerkleed lekker warm is aan je voeten, brengen accessoires ook gezelligheid en sfeer in huis. Door de toevoeging van accessoires druk je pas echt je eigen stempel op je huis of tuin.
Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland, en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.